ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαθιά συγκίνηση στο «αντίο» του 11χρονου Ιάκωβου από τους συμμαθητές του – Άσπρα μπαλόνια στον ουρανό για το μικρό αγγελούδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βαθιά συγκίνηση στο «αντίο» του 11χρονου Ιάκωβου από τους συμμαθητές του – Άσπρα μπαλόνια στον ουρανό για το μικρό αγγελούδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει τον ξαφνικό θάνατο του 11χρονου Ιάκωβου από το Παραλίμνι τα περασμένα Χριστούγεννα.

Στο σημερινό άνοιγμα του Ά Δημοτικού Σχολείου στο Παραλίμνι, συμμαθητές και δασκάλοι του Ιάκωβου τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους συγκινητικό τρόπο.

Κρατώντας από ένα άσπρο μπαλόνι στη μέση του σχολείου τα παιδιά της τάξης του 11χρονου αγοριού τον αποχαιρέτησαν με βαθιά συγκίνηση . Ο Σύνδεσμος Γονέων ανάρτησε το σχετικό στιγμιότυπο στο Facebook γράφοντας τα εξής λόγια: «Παρόντες όλοι; - Κύριε, ο Ευαγόρας λείπει. - Παρόντες, λέει ο δάσκαλος και με φωνή που τρέμει: - Σήκω Ευαγόρα, να μας πεις ελληνική ιστορία. Ο δίπλα, ο πίσω, ο μπροστά, βουβοί και δακρυσμένοι, αναρωτιούνται στην αρχή, ώσπου η σιωπή τους κάμνει να πέσουν μ’ αναφιλητά ετούτοι κι όλη η τάξη. - Παλληκαρίδη, άριστα, Βαγόρα, πάντα πρώτος, στους πρώτους πρώτος, άγγελε πατρίδας δοξασμένης, συ μέχρι χθες της μάνας σου ελπίδα κι αποκούμπι, και του σχολειού μας σήμερα Δευτέρα Παρουσία. Τα ‘πε κι απλώθηκε σιωπή πα’ σα κλαμένα νιάτα, που μπρούμυτα γεμίζανε της τάξης τα θρανία, έξω απ’ εκείνο τ’ αδειανό, παντοτινά γεμάτο»......»

Στιγμιότυπα απο το σημερινό αφιέρωμα στη μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου απο τους συμμαθητές του και τους δασκάλους του. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Υπενθυμίζουμε ότι το 11χρονο αγόρι ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του, με την οικογένεια να καλεί τον παιδίατρο, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το παιδάκι διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου και απεβίωσε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top