ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοίγει η Πύλη εμβολιασμού για άτομα άνω των 79 ετών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοίγει η Πύλη  εμβολιασμού για άτομα άνω των 79 ετών

Αρχίζει η 3η φάση του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού για την COVID-19 με τη διάθεση ραντεβού για τα άτομα ηλικίας άνω των 79 ετών

Στην 3η φάση του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού για την COVID-19 προχωρά το Υπουργείο Υγείας με την έναρξη των εμβολιασμών στην ηλικιακή ομάδα των 75-79. Συγκεκριμένα, από αύριο, 9 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί, πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού για τη διευθέτηση ραντεβού θα έχουν τα άτομα ηλικίας 79 ετών και άνω. Τα ραντεβού θα αφορούν την περίοδο 9-20 Φεβρουαρίου σε όλες τις Επαρχίες.

Η υλοποίηση του Πλάνου συνεχίζεται με ηλικιακές υπό-ομάδες και σύμφωνα με τις ποσότητες που παραλαμβάνονται από τα τρία αδειδοτημένα εμβόλια. Στόχος είναι η χορήγηση τουλάχιστον της 1ης δόσης του εμβολίου στα άτομα άνω των 75 ετών και τους επαγγελματίες υγείας εντός του Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, αρχίζει σταδιακά ο εμβολιασμός ατόμων που εμπίπτουν σε συγκεκριμένες ομάδες αυξημένου κινδύνου για σοβαρή νόσηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.