ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απογοητευμένος ο Αυγουστή: «Τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα είναι κριτήριο για όλους για τη νέα χρονιά»

Απογοητευμένος ο Αυγουστή: «Τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα είναι κριτήριο για όλους για τη νέα χρονιά»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να δούμε πως θα ανταποκριθούμε στη συνέχεια, γιατί σε δύο αγωνιστικές θα έχουμε να παίζουμε με αυτούς τους αντιπάλους και αυτά τα παιχνίδια, θα είναι κριτήριο για όλους για τη νέα χρονιά. Από εδώ και πέρα, πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι πρέπει να αλλάξουμε το επίπεδο της ομάδας. Θα έχουμε μεγάλα παιχνίδια στα πλέι-οφ και θα πρέπει να διεκδικούμε απ΄ όλα τους τρεις βαθμούς».

Για το πως ένιωθε που τέθηκε αντίπαλος του Απόλλωνα: «Δεν μπορώ να κάτσω να βλέπω τι έγινε. Αλλά αυτή την ομάδα την ξεκίνησα από το καλοκαίρι, ξέρω πολύ καλά τι έκανα τη φετινή χρονιά και ξέρω πολύ καλά την προετοιμασία της ομάδας. Και συγχαρητήρια στη διοίκηση που είδαμε πόσο έχει δυναμώσει την ομάδα με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και ακόμα τρεις άλλους.

Για το πως νιώθει που φέτος στα πλέι-οφ δεν θα διεκδικεί τον τίτλο, αλλά η ομάδα του θα έχει ρυθμιστικό ρόλο: «Ένα πράγμα θα πω. Δεν μου αρέσει να χάνω από κανέναν. Γι΄ αυτό θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια από όλους τους αντιπάλους. Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεις και να κερδίζεις και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

The post Απογοητευμένος ο Αυγουστή: «Τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα είναι κριτήριο για όλους για τη νέα χρονιά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top