ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν η πιο ΓΕΜΑΤΗ εμφάνιση με Πετράκη! Μια χαρά… ΧΩΡΕΣΑΝ οι Μπίσεσβαρ-Ματέι

Ήταν η πιο ΓΕΜΑΤΗ εμφάνιση με Πετράκη! Μια χαρά… ΧΩΡΕΣΑΝ οι Μπίσεσβαρ-Ματέι

Την πιο πειστική και μεστή εμφάνιση, κατά το τρίμηνο που είναι προπονητής ο Γιάννης Πετράκης, έκανε χθες ο Απόλλωνας.  Ήταν στιγμές που «πάτησε» την ΑΕΚ, η οποία δεν κατάφερε να του βάλει δύσκολα.

Μια επιλογή του Πετράκη, για την ενδεκάδα, που δεν ήταν έκπληξη, ήταν το ότι χώρεσε στον άξονα τους Φλορεντίν Ματέι και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. «Εξάρι» ήταν ο Σέρβος Μάρκοβιτς.

Μια χαρά λειτούργησαν τα πράγματα στη μεσαία γραμμή. Ο Ρουμάνος κινούνταν πιο πίσω από τον Ολλανδό άσο. Κουβαλούσε μπάλα, όταν χρειαζόταν έδιδε βοήθειες ανασταλτικά στον Μάρκοβιτς.

Ο «Μπίσε» έκανε κάμποση δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, αυτός έβαλε την ομάδα σε θέση οδηγού, σε μια φάση έβγαλε μόνο τον Ντιγκινί που σημάδεψε από κοντινή απόσταση το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια, ο «Ντίγκι» έδωσε όμορφη ασίστ στον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα –από πλεονεκτική θέση- πάνω από τα δοκάρια.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Ματέι, συνοδεύτηκε από γκολ, αφού στο 66’ πέτυχε το 2-0, το οποίο ουσιαστικά έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΚ. Ήρθε ο Γιάννης Πίττας, δυο λεπτά μετά –από την ασίστ του Ντιγκινί, να το κάνει 3-0.

Τα πολλά λόγια περιττεύουν για τον 24χρονο διεθνή επιθετικό, από τη στιγμή που έχει «κλειδοστομιάσει» πολύ κόσμο ο ίδιος με τα έργα του στο γήπεδο, κατά τους τελευταίους τρεις μήνες.

Από την… εξίσωση των πρωταγωνιστών της χθεσινής επιτυχημένης βραδιάς, δεν βγάζουμε τον Ντιγκινί, παρότι δεν έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ…

Η απόφαση του Πετράκη, να χρησιμοποιήσει τον Πέτρο Ψύχα σε ρόλο αριστερού μπακ, ήταν έκπληξη. Δεν τα πήγε άσχημα, έχει ενδιαφέρον, αν θα τον διατηρήσει στη συγκεκριμένη θέση την προσεχή Δευτέρα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ο Μαλεκκίδης αναγκαστικά – λόγω της αποβολής του- θα μείνει στην κερκίδα. Διαθέσιμος θα είναι ο Βασιλείου. Ο Αϊτινός Γκεριέ, βρίσκεται σε καραντίνα, λογικά θα χάσει και το Λεμεσιανό ντέρμπι.

The post Ήταν η πιο ΓΕΜΑΤΗ εμφάνιση με Πετράκη! Μια χαρά… ΧΩΡΕΣΑΝ οι Μπίσεσβαρ-Ματέι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top