ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θεολόγου: «Ο Παπαχαραλάμπους δεν ερμηνεύει σωστά τον όρο σύγκρουση συμφερόντων – Υπάρχει θέμα ως προς τις διαρροές και εμπιστευτικότητας στην κατάθεση Παπασταύρου»

Θεολόγου: «Ο Παπαχαραλάμπους δεν ερμηνεύει σωστά τον όρο σύγκρουση συμφερόντων – Υπάρχει θέμα ως προς τις διαρροές και εμπιστευτικότητας στην κατάθεση Παπασταύρου»

Η Άννα Θεολόγου, η οποία κατήγγειλε πως το γραφείο του υπό παραίτηση προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους έρχεται σε σύγκρουση συμφερόντων για την υπόθεση της Άντρης Ελευθερίου, μιλώντας στον Super Sport Fm, τόνισε πως ενώ μίλησε και για την υπόθεση Παπασταύρου.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από Άννα Θεολόγου: «Σύγκρουση συμφερόντων του Παπαχαραλάμπους για την υπόθεση Άντρης Ελευθερίου»

Όλα όσα είπε: 

«Το γραφείο του κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους που μέχρι χθες ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ανέλαβε την υπεράσπιση του ατόμου που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον της αθλήτριας Άντρης Ελευθερίου, την στιγμή που ο κύριος Παπαχαραλάμπους ήταν πρόεδρος και έπρεπε να διερευνήσει την εν λόγω υπόθεση. Αυτό είναι σύγκρουση συμφερόντων και αυτό είναι το ερώτημα που έθεσα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ο κ. Παπαχαραλάμπους δεν ερμηνεύει τον όρο σύγκρουση συμφερόντων όπως όλοι οι υπόλοιποι. Είναι απλά τα πράγματα περί σύγκρουσης συμφερόντων στο όλο θέμα. Αν φύγει από την επιτροπή και ο κ. Σαββίδης… τότε θα μείνει στα συρτάρια η όλη δουλειά που έχει γίνει. Ένα ακόμα γεγονός που χρήζει απαντήσεων είναι πως ο δικηγόρος του υπό καταγγελία παράγοντα από την Άντρη Ελευθερίου είναι και δικηγόρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου».

Για την κατάθεση Παπασταύρου: «Υπάρχει θέμα αμφιβολίας ως προς τις διαρροές αλλά και εμπιστευτικότητας στο όλο θέμα της κατάθεσης Παπασταύρου. Αν από την κατάθεση Παπασταύρου φτάσουν στ’ αυτιά αυτών που κατονομάζονται μέσα τότε αυτοί θα μπορέσουν ν’ αντιμετωπίσουν και να το αλλοιώσουν. Είναι θέμα εμπιστευτικότητας. Θα καταλήξει σε αυτούς που θέλουν να υπερασπίσουν το εαυτό τους. Από την στιγμή που θεωρείται ολοκληρωμένο θα πρέπει να προχωρήσει το θέμα».

Τι θα γίνει με την Επιτροπή Δεοντολογίας: «Διορίζεται από το Υπουργικό Συμβούλιο, είναι κάτω από την στέγη του ΚΟΑ. Είναι παρεμφερές αυτό το θέμα. Η ουσία είναι η επιτροπή αυτή να μπορέσει να πατάξει την διαφθορά και την διαπλοκή στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Από την στιγμή ολοκληρώνονται πορίσματα, δεν βλέπω κενά στον νόμο για να προχωρήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους. Ακούσαμε πολλές καταγγελίες, όμως, δεν προχωρούν. Ο κ. Σαββίδης κατήγγειλε παρεμβάσεις από τον κ. Παπαχαραλάμπους».

The post Θεολόγου: «Ο Παπαχαραλάμπους δεν ερμηνεύει σωστά τον όρο σύγκρουση συμφερόντων – Υπάρχει θέμα ως προς τις διαρροές και εμπιστευτικότητας στην κατάθεση Παπασταύρου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top