ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διπλό φονικό: Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου τραυματία - Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης

Διπλό φονικό: Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου τραυματία - Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης

Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης με θύματα την 52χρονη Ανδρούλλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου, καθώς και της απόπειρας φόνου με θύμα 25χρονο, που διαπράχθηκαν νωρίς χθες το πρωί, στην επαρχία Λευκωσίας.

Νεότερη ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς σχετικά με τον 25χρονο τραυματία, θύμα απόπειρας φόνου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, εκτός κινδύνου.

Νωρίτερα σήμερα διεξήχθησαν από Ιατροδικαστή, οι νεκτροτομές στις σορούς των δύο θυμάτων. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της 52χρονης προήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης ανιούσας αορτής, καθώς και πολλαπλών τραυμάτων σώματος και ζωτικών οργάνων, που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο. Επίσης σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης δεξιάς καρωτίδας, καθώς και πολλαπλών τραυμάτων σώματος, που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Όπως αναφέραμε και σε προιγούμενο άρθρο μετά από ολιγόλεπτη διαδικασία -που πραγματοποιήθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται- εγκρίθηκε το αίτημα των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας για προσωποκράτηση του 59χρονου. Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης, δεν έφερε καμία ένσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν μετά το πέρας της 8ήμερης προσωποκράτησης, και την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας, η υπόθεση να παραπεμφθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Θυμίζουμε πως οι 52χρονη και 20χρονος εντοπίστηκαν νεκροί στην οικία τους, στην επαρχία Λευκωσίας, χθες το πρωί, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία. Στη σκηνή εντοπίστηκε επίσης ο 25χρονος τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη και νοσηλεία.

Λίγο αργότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, τον 59χρονο ύποπτο και προχώρησαν στη σύλληψή του με δικαστικό ένταλμα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top