Τον μάτιασαν…

Τον μάτιασαν…

Ο Σέρβος «killer» της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς, σκόραρε στο Α΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Ερμή, το 5ο του γκολ με την πράσινη φανέλα σε έξι συμμετοχές, αλλά… έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η πρώτη κουβέντα που θα βγαίνει από τα χείλη των Ομονοιατών, είναι ότι… “τον μάτιασαν” και πλέον, μένει να δούμε αν και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του ή αν δεν έχει κάτι ανησυχητικό και έγινε αλλαγή απλά και μόνο για λόγους προφύλαξης.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος σίγουρα θα ρωτηθεί για τον τραυματισμό του Σέρβου άσου.

The post Τον μάτιασαν… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.