Τον μάτιασαν…

Τον μάτιασαν…

Ο Σέρβος «killer» της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς, σκόραρε στο Α΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Ερμή, το 5ο του γκολ με την πράσινη φανέλα σε έξι συμμετοχές, αλλά… έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η πρώτη κουβέντα που θα βγαίνει από τα χείλη των Ομονοιατών, είναι ότι… “τον μάτιασαν” και πλέον, μένει να δούμε αν και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του ή αν δεν έχει κάτι ανησυχητικό και έγινε αλλαγή απλά και μόνο για λόγους προφύλαξης.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος σίγουρα θα ρωτηθεί για τον τραυματισμό του Σέρβου άσου.

The post Τον μάτιασαν… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.