ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Καραγιάννης: Όσα είπε για τις φετινές Απόκριες – Το άνοιγμα των γυμναστηρίων βρίσκεται στο πρώτο πλάνο

Δρ. Καραγιάννης: Όσα είπε για τις φετινές Απόκριες – Το άνοιγμα των γυμναστηρίων βρίσκεται στο πρώτο πλάνο

Το άνοιγμα των γυμναστηρίων αναμένεται να είναι μέσα στις επόμενες χαλαρώσεις, ενώ αργότερα έρχονται εστίαση και κατάργηση αποστολής μηνυμάτων.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον καθηγητή μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Δρ. Πέτρο Καραγιάννη για τις εξελίξεις της πανδημίας στο νησί μας. Όπως μας δήλωσε ο Δρ. Καραγιάννης τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας υπερβολικά υψηλός αριθμός τεστ, γεγονός που είναι θετικό καθώς περιορίζονται οι επαφές που μολύνουν την κοινότητα.

Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κύριου Καραγιάννη στην ιστοσελίδα μας Αρχές Μαρτίου αναμένονται οι πρώτες χαλαρώσεις με τα γυμναστήρια πιθανόν να είναι μέσα στην λίστα ανοίγματος. Όσον αφορά την κατάργηση αποστολής μηνύματος στο 8998, θα γίνει με άνοιγμα των χώρων εστίασης, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε πως δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα SMS σε 3 καθώς τα δυο θεωρούνται αρκετά.

Σε ερώτηση προς τον Δρ. Καραγιάννη για τις Απόκριες απάντησε: «Δεν συζητήσαμε κάτι στο θέμα του καρναβαλιού αλλά σίγουρα ο κόσμος γνωρίζει πως φέτος δεν θα μοιάζει με αυτό που ξέρουμε.» Πιθανόν να έχουμε περισσότερες χαλαρώσεις καθώς είναι στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τους αριθμούς που θα έχουμε εκείνες τις ημέρες.

Τέλος σε ό,τι αφορά την απαγόρευση της κυκλοφορίας ανέφερε πως το πιο πιθανό σενάριο είναι αρχικά να γίνει μια μικρή παράταση (δηλαδή να ξεκινά στις 23:00 ή στις 00:00) και αργότερα να είναι ελεύθερη η διακίνηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top