Στο κελί ο 35χρονος δικηγόρος για τον θάνατο της 8χρονης Χρυστάλλας Χριστοδούλου

Στο κελί ο 35χρονος δικηγόρος για τον θάνατο της 8χρονης Χρυστάλλας Χριστοδούλου

Έπεσε η αυλαία της υπόθεσης θανατηφόρου ατυχήματος που σημειώθηκε 28 Απριλίου 2017 στο Δάλι, με θύμα την οκτάχρονη Χρυστάλλα Χριστοδούλου.

Το δικαστήριο προχώρησε στην επιβολή ποινής φυλάκισης 18 μηνών στον 35χρονο δικηγόρο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε έξι συνολικά κατηγορίες. Οι κατηγορίες αφορούν πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκπετης ή επικίνδυνης πράξης, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και παράλειψη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού.

Ως μετριαστικό παράγοντα το δικαστήριο έλαβε υπόψη ότι ο 35χρονος δικηγόρος έχει υποστεί σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 28/4/2017 47χρονη οδηγούσε το όχημα της στο Δάλι, στο οποίο επέβαιναν ο 19χρονος γιος της, η 8χρονη κόρη της και άλλη μια 19χρονη. Ο 31χρονος τότε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα προσκρούοντας μετωπικά με το όχημα της 47χρονης. Η 8χρονη Χρυστάλλα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE