ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή έδρας για τον ΑΣΙΛ Λύσης

Αλλαγή έδρας για τον ΑΣΙΛ Λύσης

Ανακοινώνεται πως, λόγω των δύο επίσημων αγώνων της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών με την Σκωτία (19/2) και τη Φινλανδία (23/2) στο ΑΕΚ Αρένα και των προγραμματισμένων προπονήσεων στο εν λόγω Στάδιο, ο σημερινός αγώνας εξ αναβολής αγώνας για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μεταξύ του ΑΣΙΛ και του Ακρίτας Χλώρακας καθώς και ο αγώνας μεταξύ του ΑΣΙΛ και της Αλκής για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, θα  διεξαχθουν στο Στάδιο ΓΣΖ αντί στο ΑΕΚ Αρένα. 

Ο αγώνας ΑΣΙΛ – Ακρίτα θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ο αγώνας ΑΣΙΛ – Αλκή θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 15:00.

cfa.com.cy

The post Αλλαγή έδρας για τον ΑΣΙΛ Λύσης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top