ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

Άλλος ένας θάνατος καταγράφηκε σήμερα στα κατεχόμενα λόγω Covid 19. Πρόκειται για άνδρα 81 ετών που είχε πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική.
 

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα από τις 28 Οκτωβρίου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ήταν διαβητικός με υπέρταση, σημειώνεται.

Είναι ο 22ος θάνατος από κορωνοϊό στα κατεχόμενα από την αρχή της πανδημίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE