ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιανέφσκι: «Θα διηγούμαι στα εγγόνια μου αυτή τη νίκη»

Γιανέφσκι: «Θα διηγούμαι στα εγγόνια μου αυτή τη νίκη»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ.

Τι είπε: 

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση, τους φιλάθλους που μας βλέπουν είτε από το γήπεδο, είτε από το σπίτι. Νομίζω πως κάναμε μία ιστορική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό και μπήκαμε στην εξάδα. Το ιδανικό είναι πλέον αφού μετά από πολλά χρόνια, το 2005-06, μπήκαμε στην πρώτη εξάδα. Αυτή η ομάδα δεν ξεκίνησε σήμερα, αλλά όλοι όσοι ήταν φέτος στην ομάδα, αρκετοί προπονητές που πέρασαν από την ομάδα, έβαλαν το λιθαράκι τους για να φτάσει η ομάδα εδώ σήμερα. Φυσικά ήταν πολύ σημαντικός μήνας ο τελευταίος, από τον καιρό που ήρθα και ήταν πολύ αποφασιστικός για να μπούμε στην εξάδα. Ήταν δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι, ακολούθησαν τις οδηγίες και προσπάθησαν πολύ. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, κάναμε τις ευκαιρίες μας, έκανε και η ΑΕΚ ευκαιρίες, όμως καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Τελειώσαμε σήμερα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά από αρκετό καιρό και θα επιστρέψουμε γιατί έχουμε και το Κύπελλο με τον Εθνικό, ενώ θα έχουμε και παιχνίδια στην πρώτη εξάδα, στα οποία θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Αυτή τη νίκη θα τη θυμάμαι και θα την διηγούμαι στα εγγόνια μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια: «Έπρεπε να καταλάβουν πως τα τελευταία 45 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, θα είναι ιστορικό και θα το διηγούμαστε στα εγγόνια τους. Φυσικά μιλήσαμε και για τακτική που ακολουθήθηκε από τους παίκτες μας και φτάσαμε στην επιτυχία. Καταφέραμε να μην αφήσουμε την ΑΕΚ να δημιουργήσει ευκαιρίες».

Αν θέλει να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό: « Η δουλειά του προπονητή είναι να βρίσκεται με δύο βαλίτσες στα χέρια. Αυτό δεν είναι της στιγμής. Έχουμε πολύ καιρό να σκεφτούμε γι’ αυτό, δεν το βλέπω καθόλου αυτή τη στιγμή, είμαι εδώ για να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε δέκα σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας ώστε να δούμε τι θα συμβεί και σε αυτά και μετά η διοίκηση θα αποφασίσει τι θα γίνει. Καταλαβαίνω πως ένας προπονητής είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Δεν εναπόκειται σε μένα θα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και στη νέα σεζόν και αυτό που προέχει είναι να δούμε την επόμενη μέρα και να πάμε βήμα με βήμα. Έχουμε άλλα δέκα παιχνίδια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα εδώ και που εργάζομαι στην Κύπρο. Όταν έρθει η ώρα θα μελετήσουμε το πλάνο».

The post Γιανέφσκι: «Θα διηγούμαι στα εγγόνια μου αυτή τη νίκη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top