Αυστραλία: Γονείς έβρασαν τη δίχρονη κόρη τους μέχρι θανάτου

Αυστραλία: Γονείς έβρασαν τη δίχρονη κόρη τους μέχρι θανάτου

Φρικτό θάνατο στα χέρια των γονιών του βρήκε ένα δίχρονο αγγελούδι στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας καθώς οι γονείς του το έβρασαν κυριολεκτικά σε καυτό νερό, στην μπανιέρα του σπιτιού τους.

Η δίχρονη Μάντιλιν-Ρόουζ Εϊβα Στόουκς άφησε την τελευταία της πνοή από τα εγκαύματα που της προκάλεσαν οι γονείς της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού. Το παιδί μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Το νοσηλευτικό προσωπικό κάλεσε από την πρώτη στιγμή την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε άμεσα στους γονείς της δίχρονης, τον Ντέιβιντ και την Νικόλ Μουρ, οι οποίοι αμφότεροι παραδέχτηκαν στο δικαστήριο την ενοχή τους.

Όπως αναφέρει το ABC.net.au, δεν μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο γιατί πίστευαν πως δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Ως αιτία θανάτου της Mάντιλιν ήταν η καρδιακή ανακοπή, η οποία προκλήθηκε από τους φρικτούς πόνους των εγκαυμάτων.

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE