ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφικές «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» για ομάδα της BIG-6 για τον Βραζιλιάνο επιθετικό – «Κοιτάει αρκετά προς τα μέρη μας…»

Μεταγραφικές «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» για ομάδα της BIG-6 για τον Βραζιλιάνο επιθετικό – «Κοιτάει αρκετά προς τα μέρη μας…»

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας www.sportime.gr κάνει λόγο πως για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Τομάς Μπεντινέλι, υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανόρθωση.

Με τίτλο του ρεπορτάζ «Απόλλων Σμύρνης: Οι σειρήνες για Μπεντινέλι και η προεδρική πρόθεση» το δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει ο Απόλλων Σμύρνης και από τους πιο παλιούς είναι ο Τομάς Μπεντινέλι.

Πρωτοήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2018 και από την πρώτη του σεζόν έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Γι’ αυτό και όταν ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε, του χτύπησαν την πόρτα αρκετοί από τη Super League 1. Βόλος και Λαμία ήταν ανάμεσα στις ομάδες που ασχολήθηκαν.

Τότε ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το colpo grosso και τον κράτησε έστω και εάν έπαιζε στη Super League 2. Κλειδί ήταν η επιθυμία του παίκτη να μείνει στην Αθήνα, η οικονομική ασφάλεια που παρείχε το κλαμπ και η διάθεση που έδειξε για να τον κρατήσει. Την υπόθεση σε μεγάλο βαθμό είχε αναλάβει ο Έκτορας Μονεμβασιώτης.

Ο πρόεδρος είναι αυτός που θα πάρει πάνω του και τώρα το θέμα της ανανέωσης. Η πρόθεση να παραμείνει είναι δεδομένη. Το θέλει και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αυτό, αλλά πολλές φορές συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν ακόμα και για λεπτομέρειες.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός. Μία εξ αυτών και η Ανόρθωση, η οποία κοιτάει αρκετά προς τα μέρη μας όσο έχει στο τιμόνι της τον Τιμούρ Κετσπάγια».

The post Μεταγραφικές «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» για ομάδα της BIG-6 για τον Βραζιλιάνο επιθετικό – «Κοιτάει αρκετά προς τα μέρη μας…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top