Σιλβέστρος: «Διπλάσιες οι επαφές απ’ αυτές που δηλώνονται» - Αγκαλιές η αιτία διασποράς στην ομάδα χαντμπολ

Σιλβέστρος: «Διπλάσιες οι επαφές απ’ αυτές που δηλώνονται» - Αγκαλιές η αιτία διασποράς στην ομάδα χαντμπολ

Διπλάσιες οι επαφές απ’ αυτές που δηλώνονται από τα κρούσματα ανέφερε σήμερα στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα" ο Βαλεντίνος Σιλβέστρος, Υπεύθυνος της  Ομάδας Ιχνηλάτισης επαφών κρουσμάτων.

«Οι επαφές που βρίσκουμε εμείς φαίνεται να είναι διπλάσιες από αυτές που δηλώνει το κρούσμα.  Κάνουμε τηλεφωνικές συνεντεύξεις  τόσο με το κρούσμα  όσο και με τις επαφές που είχε και βρίσκουμε και άλλα κρούσματα, βλέπουμε να είναι αυξημένος ο αριθμός από αυτό που δηλώνεται», ανέφερε κ. Σιλβέστρος.

Πράγμα που συμβαίνει και από χώρους εργασίας αλλά και ενδοοικογενειακά, «Λιγότερα κρούσματα δηλώνονται από διάφορους τομείς. Ενδοοικογενειακά,  από άτομα που πηγαίνουν σε ένα κυριακάτικο τραπέζι και ξεχνούν να δηλώσουν όλες τις επαφές  καθώς και από χώρους εργασίας που ξεχνάνε να συμπεριλάβουν συναδέλφους που κάνουν μαζί διάλλειμα»

Αναφέρθηκε και στα θετικά κρούσματα σε ομάδα χάντμπολ που από την χαρά τους στο τέλος αγώνα αγκαλιάστηκαν και έτσι έχουμε την διασπορά. «Μέχρι στιγμής επιβεβαιώσαμε τα 15 κρούσματα ότι συνδέονται με την ομάδα χάντμπολ.  Επειδή κέρδισαν τον αγώνα πανηγύριζαν, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και κόλλησαν τον ιό.  Φανταστείτε πόση διασπορά μπορεί να υπάρξει μέσω των οικογενειών τους και των σχολείων των παιδιών τους.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE