Ούτε «ΕΝΝΙΑΡΙ» να ήταν ο Σάντος!

Ούτε «ΕΝΝΙΑΡΙ» να ήταν ο Σάντος!

Μερικοί οπαδοί της ΑΕΛ, που παρακολουθούσαν το ματς απο την τηλεόραση, μάλλον ξαφνιάστηκαν, όταν είδαν τους πρωταγωνιστές της φάσης του 1-0 επί της ΑΕΚ.

Σε μια φάση που θα τον… ζήλευε ο Μαέ ή ο Μπάμπιτς, ο Μπρούνο Σάντος, έβαλε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος φουλ μπακ, έστειλε τη μπάλα με το κεφάλι, σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να την προλάβει ο Μολ. Η αλήθεια είναι ότι “έχασε” ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ Φερνάντεθ.

Διαβάστε στο themasports όλο το κείμενο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.