Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος με τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος με τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00πμ θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος.

Για τον πρώτο όμιλο θα έχουμε το παιχνίδι της πρωτοπόρου ομάδας Apollon Ladies και της δεύτερης της κατάταξης Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος που θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, η Λευκοθέα Λατσιών θα φιλοξενήσει την Ομόνοια Λευκωσίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Apollon Ladies 94-4 51
2. Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος 67-12 43
3. Ομόνοια Λευκωσίας 46-22 37
4. Λευκοθέα Λατσιών 54-17 30

Για το δεύτερο όμιλο το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ερμής Απόλλων – Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά και Γεροσκήπου FC Ladies – ΑΕΛ Champions.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Γεροσκήπου FC Ladies 14-58 18
2. Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά 21-45 17
3. ΑΕΛ Champions 30-51 14
4. Ερμής Απόλλων 18-72 11

 

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

The post Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος με τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE