Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η Ανόρθωση για να στείλει ΗΧΗΡΟ μήνυμα

Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η Ανόρθωση για να στείλει ΗΧΗΡΟ μήνυμα

Μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ, η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους επτά βαθμούς, ενώ αν κερδίσει αύριο και η Ομόνοια τον Ολυμπιακό, η διαφορά από το “τριφύλλι” που θα επανέλθει στην 1η θέση, θα πάει στους οκτώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (01/03) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, είναι κομβικό για την Ανόρθωση ενόψει της συνέχειας, αφού ναι μεν δεν θα κριθεί οτιδήποτε σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, αφού θα υπάρχουν ακόμα εννιά παιχνίδια, αλλά είναι αυτονόητο πως η προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου θα γίνει ακόμη πιο ζόρικη (ειδικά αν η “Κυρία” ηττηθεί) και οι πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων θα λιγοστέψουν… επικίνδυνα.

Κι αυτό γιατί το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι… Πρέμιερ Λιγκ και όπως έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν στη χώρα μας, σπάνια καλύπτονται τέτοιες μεγάλες διαφορές, ειδικά όταν κυνηγάς περισσότερες από μία ομάδες.

Πέραν τούτου, τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα θα επηρεάσει (αναπόφευκτα…) και ψυχολογικά την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία ήδη μετράει δύο ήττες από τον Απόλλωνα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει κερδίσει ούτε τους άλλους διεκδικητές του τίτλου και όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτό το ντέρμπι, είναι κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς.

Γι΄ αυτό και τόσο ο Κετσπάγια όσο και οι παίκτες του, είναι αποφασισμένοι να… “σπάσουν το ρόδι”, μπαίνοντας με το δεξί στα πλέι-οφ, για να στείλουν παράλληλα ηχηρό μήνυμα, πως η κούρσα για τον τίτλο δεν θα είναι για τρία “άλογα” όπως νομίζουν πολλοί, αλλά για τέσσερα!

Θυμίζουμε ότι στα έξι ντέρμπι της κανονικής περιόδου κόντρα σε ΑΕΛ, Ομόνοια και Απόλλωνα, η ομάδα της Αμμοχώστου είχε απολογισμό δύο (εντός έδρας) ισοπαλίες (1-1 με Ομόνοια, 0-0 με ΑΕΛ) και τέσσερις ήττες (3-0 από Ομόνοια στο ΓΣΠ, 1-0 από ΑΕΛ στο Τσίρειο και 1-3 και 3-2 από τον Απόλλωνα σε “Παπαδόπουλος” και Τσίρειο).

The post Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η Ανόρθωση για να στείλει ΗΧΗΡΟ μήνυμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE