ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η Ανόρθωση για να στείλει ΗΧΗΡΟ μήνυμα

Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η Ανόρθωση για να στείλει ΗΧΗΡΟ μήνυμα

Μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ, η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους επτά βαθμούς, ενώ αν κερδίσει αύριο και η Ομόνοια τον Ολυμπιακό, η διαφορά από το “τριφύλλι” που θα επανέλθει στην 1η θέση, θα πάει στους οκτώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (01/03) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, είναι κομβικό για την Ανόρθωση ενόψει της συνέχειας, αφού ναι μεν δεν θα κριθεί οτιδήποτε σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, αφού θα υπάρχουν ακόμα εννιά παιχνίδια, αλλά είναι αυτονόητο πως η προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου θα γίνει ακόμη πιο ζόρικη (ειδικά αν η “Κυρία” ηττηθεί) και οι πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων θα λιγοστέψουν… επικίνδυνα.

Κι αυτό γιατί το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι… Πρέμιερ Λιγκ και όπως έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν στη χώρα μας, σπάνια καλύπτονται τέτοιες μεγάλες διαφορές, ειδικά όταν κυνηγάς περισσότερες από μία ομάδες.

Πέραν τούτου, τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα θα επηρεάσει (αναπόφευκτα…) και ψυχολογικά την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία ήδη μετράει δύο ήττες από τον Απόλλωνα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει κερδίσει ούτε τους άλλους διεκδικητές του τίτλου και όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτό το ντέρμπι, είναι κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς.

Γι΄ αυτό και τόσο ο Κετσπάγια όσο και οι παίκτες του, είναι αποφασισμένοι να… “σπάσουν το ρόδι”, μπαίνοντας με το δεξί στα πλέι-οφ, για να στείλουν παράλληλα ηχηρό μήνυμα, πως η κούρσα για τον τίτλο δεν θα είναι για τρία “άλογα” όπως νομίζουν πολλοί, αλλά για τέσσερα!

Θυμίζουμε ότι στα έξι ντέρμπι της κανονικής περιόδου κόντρα σε ΑΕΛ, Ομόνοια και Απόλλωνα, η ομάδα της Αμμοχώστου είχε απολογισμό δύο (εντός έδρας) ισοπαλίες (1-1 με Ομόνοια, 0-0 με ΑΕΛ) και τέσσερις ήττες (3-0 από Ομόνοια στο ΓΣΠ, 1-0 από ΑΕΛ στο Τσίρειο και 1-3 και 3-2 από τον Απόλλωνα σε “Παπαδόπουλος” και Τσίρειο).

The post Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η Ανόρθωση για να στείλει ΗΧΗΡΟ μήνυμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top