ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επόμενη μέρα… προαγγελίας Σωφρόνη Αυγουστή – ΣΚΕΨΕΙΣ και ώρα ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Επόμενη μέρα… προαγγελίας Σωφρόνη Αυγουστή – ΣΚΕΨΕΙΣ και ώρα ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Η επόμενη μέρα της πρεμιέρας της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας φέρει στο οικοδόμημα της ΑΕΚ προβληματισμό, κατήφεια, αλλά και πολλές σκέψεις να περνάνε από το μυαλό των ιθυνόντων για το τι μέτρα θα παρθούν.

Ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΛ προανήγγειλε εξελίξεις και… φωτογράφισε με τα λόγια του αποχωρήσεις παικτών.

Ο πρώτος και τελικός λόγος, όμως, ανήκει, στην «κεφαλή» της ομάδας και δη του προέδρου, Άντρου Καραπατάκη, καθώς και του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα. Ήδη, οι δύο άντρες μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ μίλησαν μεταξύ τους και για τις τοποθετήσεις του προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.

Βέβαια, σήμερα τα είπαν και ο πρόεδρος με τον προπονητή, για όλα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι του Τσιρείου Σταδίου και το τι ειπώθηκε μετά στη δημοσιογραφική διάσκεψη από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Πλέον, όλοι στην ΑΕΚ… κρέμονται από τα χείλη, αποφάσεις των δύο, προέδρου και τεχνικού διευθυντή.  Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να διαμηνύσει στον Άντρο Καραπατάκη το τι έχει αποφασίσει να γίνει για το καλό της ομάδας και ο πρόεδρος να το επικυρώσει.

Το… καράβι εκπλήρωσης έστω και ενός από τους στόχους που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη διοίκηση Άντρου Καραπατάκη έχει για τα καλά απομακρυνθεί.

The post Επόμενη μέρα… προαγγελίας Σωφρόνη Αυγουστή – ΣΚΕΨΕΙΣ και ώρα ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top