ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ για VAR: «Πρέπει να δουν τα προβλήματα και να διορθωθούν του χρόνου»

ΑΤΑΚΑ για VAR: «Πρέπει να δουν τα προβλήματα και να διορθωθούν του χρόνου»

Ο Παύλος Σάββα, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, στάθηκε, ανάμεσα σε άλλα, για το φετινό πρωτάθλημα και το VAR.

Διαβάστε επίσης: Ο Παύλος Σάββα ΧΡΙΖΕΙ φαβορί άλλες ομάδες για τον τίτλο – Η ομάδα για τελευταίο χαρτί και πλεονέκτημα Κέρκεζ

Τόνσε πως το VAR έχει δώσε άλλη μορφή, ωστόσο πρέπει να δουλέψει λίγο πιο γρήγορα. Ξεκαθάρισε ακόμα, πως πρέπει να δουν τα προβλήματα και να διορθωθούν του χρόνου.

Τι είπε:

«Είναι πολύ όμορφο το πρωτάθλημα φέτος. Όμως μπορεί να έχει παίξει σημαντικό ρόλο η απουσία του κόσμου. Η επιρροή του κόσμου μπορεί να είχε διαφορετικά αποτελέσματα σε κάποια παιχνίδια. Το ίδιο γίνεται και με το VAR που έχει δώσει άλλη μορφή στο πρωτάθλημα. Βέβαια, εδώ πρέπει να πούμε πως πρέπει να γίνει λίγο πιο γρήγορη η λήψη των αποφάσεων, γιατί παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να ξεκαθαριστεί μία φάση με αποτέλεσμα να σταματάει η ροή του αγώνα. Πρέπει να δουν όλα τα προβλήματα και από του χρόνου να διορθωθούν».

The post ΑΤΑΚΑ για VAR: «Πρέπει να δουν τα προβλήματα και να διορθωθούν του χρόνου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top