ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει δεν θέλει θα πρέπει να βρει κίνητρο μέχρι να… ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ οριστικά – Ετοιμάζει αλλαγές ο «Πούρσα»

Θέλει δεν θέλει θα πρέπει να βρει κίνητρο μέχρι να… ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ οριστικά – Ετοιμάζει αλλαγές ο «Πούρσα»

Αρχίζει σήμερα (28/02, 18:30) κόντρα στον Εθνικό στο ΓΣΠ, μία… διαφορετική εμπειρία για τον ΑΠΟΕΛ, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά από τη μέρα που θεσπίστηκε η Β΄ φάση του πρωταθλήματος με τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ, στο Β΄ γκρουπ.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή την τελευταία δεκαετία και… κάτι, οι “γαλαζοκίτρινοι” άρχιζαν τις υποχρεώσεις τους στο Α΄ γκρουπ με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και τις πλείστες φορές ήταν το πρώτο φαβορί, όμως θέλοντας και μη, οφείλουν πλέον να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και αν δεν έχουν κίνητρο, θα πρέπει να βρουν, τουλάχιστον μέχρι να… ξεμπερδέψουν με τα εφιαλτικά σενάρια του υποβιβασμού, αφού ως γνωστό, οι τέσσερις από τις οκτώ ομάδες του Β΄ ομίλου θα πέσουν κατηγορία.

Τη δεδομένη στιγμή, ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 8η θέση με 30 βαθμούς, έχοντας μόλις τρεις περισσότερους από την 11η ΕΝΠ και όπως αντιλαμβάνεστε, από την στιγμή που θα γίνουν και 14 αγωνιστικές στα πλέι-άουτ, δεν θέλει και πολύ για να μπλέξουν οι “γαλαζοκίτρινοι” σε περιπέτειες, αν δεν πάρουν την κατάσταση στα σοβαρά.

Γι΄ αυτό και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έκανε… “φροντιστήριο” στους παίκτες του, ζητώντας πάση θυσία τη νίκη στο αποψινό ματς με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Εθνικό, ο οποίος σημειωτέον, τους είχε κερδίσει στο ΓΣΠ στον Β΄ γύρο και ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί στο… ίδιο έργο θεατής.

Ζήτησε από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και προσήλωση στο πλάνο, για να μπορέσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να δείξουν από την αρχή του αγώνα στον αντίπαλο, ποιος θα είναι το “αφεντικό” στην αναμέτρηση, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν αυτή την… πρωτόγνωρη και παράλληλα δυσάρεστη περιπέτεια τους με το δεξί.

Δούλεψε παράλληλα και στο ψυχολογικό κομμάτι, απαιτώντας απ΄ όλους να βγάλουν από το μυαλό τους την κρίσιμη ρεβάνς του κυπέλλου με την Ομόνοια και πως αυτό το παιχνίδι θα τους απασχολήσει την ώρα που πρέπει…

Από εκεί και πέρα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μπερν και Εφραίμ, ενώ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, η οποία αποτελεί… ερωτηματικό.

The post Θέλει δεν θέλει θα πρέπει να βρει κίνητρο μέχρι να… ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ οριστικά – Ετοιμάζει αλλαγές ο «Πούρσα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top