Ουζόχο: «Ο Πουρσαϊτίδης μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ουζόχο: «Ο Πουρσαϊτίδης μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Όλα όσα είπε στην κάμερα της Cablenet, ο Φρανσίς Ουζόχο, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Εθνικό Άχνας για την 27η αγωνιστική και πρώτη του β’ γκρουπ.

Τι ανέφερε: 

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που κράτησε το 0 πίσω στην άμυνα. Γενικότερα είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη και για το μηδέν πίσω. Σε κάθε παιχνίδι γίνομαι καλύτερος και δυνατότερος. Σε κάθε ματς θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ήμουν εκτός για πολύ καιρό μετά τον τραυματισμό μου και ήθελα χρόνο. Ο κόουτς (σ.σ. Σάββας Πουρσαϊτίδης) μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση αφού μόλις ήρθε άρχισα να παίζω. Με βοήθησε να βρω τα πατήματα μου και θέλω κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι».

The post Ουζόχο: «Ο Πουρσαϊτίδης μου έδωσε αυτοπεποίθηση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE