ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουζόχο: «Ο Πουρσαϊτίδης μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ουζόχο: «Ο Πουρσαϊτίδης μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Όλα όσα είπε στην κάμερα της Cablenet, ο Φρανσίς Ουζόχο, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Εθνικό Άχνας για την 27η αγωνιστική και πρώτη του β’ γκρουπ.

Τι ανέφερε: 

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που κράτησε το 0 πίσω στην άμυνα. Γενικότερα είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη και για το μηδέν πίσω. Σε κάθε παιχνίδι γίνομαι καλύτερος και δυνατότερος. Σε κάθε ματς θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ήμουν εκτός για πολύ καιρό μετά τον τραυματισμό μου και ήθελα χρόνο. Ο κόουτς (σ.σ. Σάββας Πουρσαϊτίδης) μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση αφού μόλις ήρθε άρχισα να παίζω. Με βοήθησε να βρω τα πατήματα μου και θέλω κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι».

The post Ουζόχο: «Ο Πουρσαϊτίδης μου έδωσε αυτοπεποίθηση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top