ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θ. Αντωνίου: «Νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες – Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο»

Θ. Αντωνίου: «Νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες – Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο»

Δείτε τι δήλωσε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης στο κύπελλο, ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Έχουμε καλό προβάδισμα όμως είναι μια μάχη που θα κριθεί και στα δυο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα και πήραμε μια πολύ δίκαιη νίκη. Η νίκη μας ήρθε κάτω από κάποιες αντίξοες συνθήκες. Η ομάδα έδειξε για πολλοστή φορά ότι έχει μέταλλο για να πάει μέχρι το τέλος. Δεν θα λέμε μεγάλα λόγια, θα βλέπουμε τα παιχνίδι ένα προς ένα και τότε θα δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος. Θέλουμε και στο »

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Η Δευτέρας είναι μακριά ακόμη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε πως πάει στο τέλος».

 

 

The post Θ. Αντωνίου: «Νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες – Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top