«Εισέβαλε» στην Κύπρο ο μεταλλαγμένος κορωνοϊός – Εντοπίστηκε το Βρετανικό στέλεχος και σε άλλα δείγματα

«Εισέβαλε» στην Κύπρο ο μεταλλαγμένος κορωνοϊός – Εντοπίστηκε το Βρετανικό στέλεχος και σε άλλα δείγματα

Διεκπεραιώθηκαν από το ECDC εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις σε άλλα 94 θετικά δείγματα που είχαν σταλεί για έλεγχο αλληλούχισης στελεχών του ιού SARS-CoV-2.

Από τα 94 δείγματα, η αλληλούχιση (sequencing) ήταν επιτυχής στα 47 δείγματα θετικών περιστατικών του Ιανουαρίου. Σε 3 δείγματα ανιχνεύθηκε το βρετανικό στέλεχος του ιού.

Μέχρι στιγμής, το Υπουργείο Υγείας έλαβε αποτελέσματα από το ECDC για 130 επιτυχείς αλληλουχίσεις (83+47), μέσω των οποίων ανιχνεύθηκε σε συνολικά 31 δείγματα το βρετανικό στέλεχος του ιού (ποσοστό 23,8%

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE