ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ζόρικη» πρόκριση στον προημιτελικό για Τσιτσιπά

«Ζόρικη» πρόκριση στον προημιτελικό για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 6-4, 4-6, 7-5 τον Χούμπερτ Χούρκατς και θα παίξει την Παρασκευή με τον Κάρεν Κατσάνοφ στον προημιτελικό του Rotterdam Open.

Στα προημιτελικά του Rotterdam Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-4, 4-6, 7-5 τον Πολωνό (Νο30) Χούμπερ Χούρκατς προκρίθηκε στους “8” και την Παρασκευή θα παίξει με τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο21) για μια θέση στον ημιτελικό. 

Μετά από 2.08′ και 2 χαμένα ματς πόιντ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Χούμπερτ Χούρκατς και έφτασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά στο τουρνουά της Ολλανδίας.

Αυτή είναι η 6η νίκη του επί του Πολωνού σε σύνολο 7 αγώνων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 26 winners και 13 αβίαστα και ο Χούμπερτ Χούρκατς είχε 42-28, 8-3 άσους αλλά και 6 διπλά σφάλματα!

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 2-1 στο 1ο σετ και με love service game θα φτάσει στο 3-2. Με 2 άσους θα ισοφαρίσει σε 4-4 ο Χούρκατς αλλά ο Τσιτσιπάς με μπρέικ θα κλείσει το σετ στο 6-4!

H απάντηση

Με φόρα από το 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 1-0 και στο 2ο και ενώ θα βρεθεί με πίσω με 0-30 στο 3ο θα το κερδίσει για να φτάσει στο 2-1. Ο Πολωνός ισοφαρίζει σε 3-3 και θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο.

Με την πρώτη θα πετύχει μπρέικ και θα πάρει προβάδισμα με 4-3. Με το σερβίς του θα φτάσει στο 5-3 αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς μειώνει σε 5-4. Τελικά ο Πολωνός θα κλείσει εύκολα το σετ στο σερβίς του και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Πήρε το εισιτήριο

Στο 3ο σετ, θα φτάσει στο 2-1 ο Τσιτσιπάς και μάλιστα με love service game αλλά θα ισοφαριστεί σε 2-2. O Χούρκατς ισοφαρίζει σε 3-3 και ο Τσιτσιπάς θα πάρει το 7ο γκέιμ για το 4-3.

Ο Πολωνός ισοφαρίζει ξανά σε 4-4. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δυσκολία θα πάρει το 9ο (5-4).

Ένα διπλό λάθος του Χούρκατς θα δώσει ματς πόιντ στον Τσιτσιπά αλλά ο Πολωνός θα το σβήσει για  το 5-5. 

Με love service game ο Έλληνας τενίστας θα προηγηθεί με 6-5. Στο 12ο πάλι με διπλό σφάλμα ο Χούρκατς θα δώσει ματς πόιντ αλλά θα το σβήσει αλλά ο Στέφανος θα φτάσει και σε 3ο ματς πόιντ και θα κλείσει το σετ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Ζόρικη» πρόκριση στον προημιτελικό για Τσιτσιπά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top