ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αξίζει να κάμουν «focus» στον 19χρονο Κίττο οι σκάουτερ…

Αξίζει να κάμουν «focus» στον 19χρονο Κίττο οι σκάουτερ…

Την είχαν χαμένη από χέρι οι περισσότεροι την Καρμιώτισσα, στο χθεσινό παιχνίδι με την ΕΝΠ στο Παφιακό.

Κόντρα στις προβλέψεις η ομάδα του Γιαννάκη Ποντικού, κέρδισε τους βυσσινί με 4-2, στέλνοντας αν μη τι άλλο το μήνυμα, ότι δεν έχει ρίξει λευκή πετσέτα.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, ήταν οι δυο σκόρερ Ρομό και Χατζηβασίλης και ο Μάριος Στυλιανού, που εξέπληξε ακόμα και τον προπονητή του, ανταποκρινόμενος πολύ ικανοποιητικά ως κεντρικός στόπερ.

Ειδικής αναφοράς αξίζει και ο 19χρονος τερματοφύλακας Στέφανος Κίττος. Από τρίτος στο ξεκίνημα της χρονιάς, έγινε πρώτος στα τελευταία 3 παιχνίδια, λόγω των σοβαρών τραυματισμών του Κυριακίδη και Τούμπα.

Όχι μόνο «άρπαξε» την ευκαιρία, αλλά έδειξε ότι έχει μεγάλη προοπτική ανέλιξης. Οι σκάουτερ των μεγάλων ομάδων, λογικά δεν έμειναν ασυγκίνητοι από τα προσόντα του «πιτσιρικά».

Φυσικά δεν είναι έτοιμος για πιο μεγάλο κλαμπ, αλλά αν «δουλευτεί» σωστά, έχει τα προσόντα να κάμει επαγγελματική καριέρα στην πρώτη κατηγορία.

The post Αξίζει να κάμουν «focus» στον 19χρονο Κίττο οι σκάουτερ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top