ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλιώτικη η φετινή καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό - Αυτοκινητοπομπή με περισσότερα από 70 οχήματα

Αλλιώτικη η φετινή καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό - Αυτοκινητοπομπή με περισσότερα από 70 οχήματα


Μια αλλιώτικη καρναβαλίστικη παρέλαση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στους δρόμους της Λεμεσού. Αναπαριστώντας την παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση, Λεμεσιανοί καρναβαλιστές σκόρπισαν κέφι και καρναβαλίστικη διάθεση μέσα στα αυτοκίνητα τους. Περισσότερα από 70 οχήματα συμμετείχαν στην αυτοκινητοπομπή, τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Την ιδέα για αυτή την διοργάνωση είχε η πρώην βασίλισσα του καρναβαλιού 2019 Μόνικα Πιερίδου, η οποία, από στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Facebook, κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει ντυμένος μασκέ εντός των οχημάτων του και να έρθει στην πομπή για την καρναβαλίστικη παρέλαση. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, η εκδήλωση οργανώθηκε για να μπορέσει να διασκεδάσει ο κόσμος, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές.

«Υπάρχει μελαγχολία, για να μπορέσει ο κόσμος να διασκεδάσει, να χαρίσουμε γέλιο στα παιδιά που το στερήθηκαν, ας είναι και πίσω από τις μάσκες. Θα τηρήσουμε τα μέτρα, φορούμε όλοι τις μάσκες μας και έχουμε στείλει όλοι μηνύματα» ανέφερε η κ. Πιερίδου.


Αρκετοί Λεμεσιανοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και φορώντας τις καρναβαλίστικες τους στολές, με χαμόγελα και καλή διάθεση ξεχύθηκαν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τους. Σε δηλώσεις της η γνωστή Λεμεσιανή καρναβαλίστρια, Ρίτσα Κατσούδη, ανέφερε ότι το καρναβάλι είναι «χαρά, είναι διάθεση είναι αγάπη».

Στην πορεία συμμετείχαν περισσότερα από 70 αυτοκίνητα, τα οποία κυκλοφόρησαν στους κύριους δρόμους της Λεμεσού. Οι καρναβαλιστές σκοπεύουν να αναπαραστήσουν την Μεγάλη Καρναβαλίστική παρέλαση και έδωσαν ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή, στις 2.30 το μεσημέρι.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top