ΕΛΛΑΔΑ: 30 νεαροί επιτέθηκαν με ξύλα σε αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο για τα μέτρα

ΕΛΛΑΔΑ: 30 νεαροί επιτέθηκαν με ξύλα σε αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο για τα μέτρα

Αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για την τήρηση των μέτρων όταν ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών. Αμέσως κάλεσαν ενισχύσεις.

Ένταση επικράτησε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκανε ελέγχους στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν ελέγχους ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα κάποιοι από τους οποίους κρατούσαν και ξύλα. Ακολούθησαν συμπλοκές και οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις.

Συνολικά έγιναν επτά προσαγωγές και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE