Δρ. Καραγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανακοινώθηκαν σήμερα οι χαλαρώσεις – Οι προβληματισμοί που έβαλαν «φρένο»

Δρ. Καραγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανακοινώθηκαν σήμερα οι χαλαρώσεις – Οι προβληματισμοί που έβαλαν «φρένο»

Tα 420 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη (09/03), έβαλαν ‘’φρένο’’ στις ανακοινώσεις που θα έκανε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, που μέσα σε αυτές θα συμπεριλαμβανόταν και το άνοιγμα των χώρων εστίασης.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης δήλωσε πως υπήρξε έντονος προβληματισμός στην σύσκεψη, ενώ υπάρχουν φόβοι για επέκταση του προβλήματος που παρουσιάζει η Λεμεσός σε όλες τις Επαρχίες.

«Ελπίζω ότι οτιδήποτε από τον Υπουργό αργότερα θα είναι εκείνο που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή λόγω και της έξαρσης που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή. Ήμασταν όλοι προβληματισμένοι χθες στη σύσκεψη», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE