ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέρεις πως να εγγραφείς στους εκλογικούς καταλόγους; (βίντεο)

Ξέρεις πως να εγγραφείς στους εκλογικούς καταλόγους;   (βίντεο)

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, στο πλαίσιο της εκστρατείας του #ΓίνεΗΑλλαγή και με στόχο την εγγραφή της νεολαίας στους εκλογικούς καταλόγους, ετοίμασε ολιγόλεπτο βίντεο με όλες τις σχετικές πληροφορίες για τους τρόπους εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους και την έκδοση εκλογικού βιβλιαρίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, μέσω της εκστρατείας του #ΓίνεΗΑλλαγή, το ΣυΝ.Κ. θέλει να ενημερώσει τη νεολαία σχετικά με τα οφέλη της συμμετοχής τους στα κοινά, με στόχους την εγγραφή περισσότερων νέων στους εκλογικούς καταλόγους και την μείωση της νεανικής αποχής από τις κάλπες τον επερχόμενο Μάιο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την εκστρατεία #ΓίνεΗΑλλαγή, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 22878316.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top