ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ. Ταξίδεψε στον αγώνα της Formula 1 στη Μόντζα με το Johnnie Walker.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ. Ταξίδεψε στον αγώνα της Formula 1 στη Μόντζα με το Johnnie Walker.

Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς κόκκινο; Συνδέεται με την ορμή, την επανάσταση και την πρόοδο αλλά και με κάθε ανθρώπινο επίτευγμα. Το χρώμα που διαχρονικά συμβολίζει το πάθος και τη δύναμη. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς πρόοδο; Χωρίς ένταση; Χωρίς ενέργεια; Χωρίς κόκκινο; Ούτε εμείς!

Ο νέος διαγωνισμός του Johnnie Walker στο Facebook ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ έχει στόχο να αποδείξει πόσο απαραίτητο είναι το κόκκινο στη ζωή μας και πόσο πιο μοναδική είναι η ζωή μας με το Johnnie Walker Red Label.

Και όταν διεκδικείς την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Μόντζα της Ιταλίας και να ζήσεις από κοντά την απόλυτη εμπειρία της Formula 1, η ζωή σου γίνεται ακόμα πιο μοναδική.

Λάβε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό που θα τρέχει από τις 7 Απριλίου έως 17 Μαΐου, στέλνοντας μια φωτογραφία με κάτι κόκκινο από την καθημερινότητά σου και θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα.

Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν συνολικά 11 νικητές.

Ο πρώτος μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα (αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια Formula 1 και διαμονή) στη Μόντζα της Ιταλίας για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Formula 1, ενώ οι επόμενοι 10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Limited Edition Red Label Box με φιάλη 70 cl το οποίο θα έχει χαραγμένο το όνομά τους.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ αλλά και για τους Όρους και Προϋποθέσεις, επισκεφτείτε τη σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook (https://www.facebook.com/johnniewalkercyprus).

Απολαμβάνετε υπεύθυνα
Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top