ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Νικόλα Παπαδόπουλου στη Λάρνακα, ζητά αποτελεσματικά μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων

Περιοδεία Νικόλα Παπαδόπουλου στη Λάρνακα, ζητά αποτελεσματικά μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα στη Λάρνακα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ζήτησε αποτελεσματικά μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων.


Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως ένα στα τρία καταστήματα κινδυνεύει να μην ανοίξει ξανά και ότι πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν αποτελεσματικά μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων.

Σε περιοδεία στο κέντρο της Λάρνακας ο κ. Παπαδόπουλος διαπίστωσε, όπως αναφέρει το ΔΗΚΟ  σε ανακοίνωσή του, ιδίοις όμμασι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καταστήματα "λόγω των ανεπαρκών μέτρων στήριξής τους".

Τον Νικόλα Παπαδόπουλο συνόδευσαν ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Λάρνακας, τοπικοί αξιωματούχοι του κόμματος και υποψήφιοι Βουλευτές.

Το ΔΗΚΟ, είπε ο Πρόεδρος του κόμματος,  επιμένει σε αποτελεσματικά μέτρα, όπως η επιδότηση ενοικίων και λειτουργικών δαπανών και δάνεια με κρατικές εγγυήσεις.

 «Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έχει αφήσει τα καταστήματα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο έλεος της πανδημίας. Με μη αποτελεσματικά μέτρα, με καθυστερήσεις που οδεύουν σε μία επικίνδυνη κατάσταση ένα στα τρία καταστήματα να μην ξανανοίξει μετά την πανδημία. Είναι γι’ αυτό που το ΔΗΚΟ επιμένει πως χρειαζόμαστε αποτελεσματικά μέτρα στήριξης της οικονομίας. Επιδότηση ενοικίων, επιδότηση λειτουργικών δαπανών, δάνεια με κυβερνητικές εγγυήσεις ώστε να δοθεί μια ανάσα σε αυτές τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κινδυνεύουν από οικονομική καταστροφή», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top