ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Αλλαγές σε ‘κέρφιου’ και μηνύματα – Τι θα γίνει με Γυμνάσια και Λεμεσό - Πότε θα γίνουν νέες ανακοινώσεις

Αλλαγές σε ‘κέρφιου’ και μηνύματα –  Τι θα γίνει με Γυμνάσια και Λεμεσό - Πότε θα γίνουν νέες ανακοινώσεις

Κρίσιμη αναμένεται η αυριανή (23/03), σύσκεψη των μελών της επιδημιολογικής ομάδας, με στόχο να παρθούν αποφάσεις για το επόμενο βήμα των μέτρων. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα είναι η ενδεχόμενη κατάργηση των SMS, η αλλαγή ή κατάργηση του ‘κέρφιου’, όπως επίσης και η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα της Επαρχίας Λεμεσού.


Να σημειωθεί ότι το διάταγμα με τα ισχύοντα μέτρα λήγει στις 31 Μαρτίου του 2021, ενώ ανακοινώσεις για νέα μέτρα αναμένεται να γίνουν την Τρίτη ή την Τετάρτη, 30 ή 31 Μαρτίου αντίστοιχα.

Άλλο ένα θέμα που πρέπει να τεθεί στην συζήτηση είναι το αίτημα των Οργανωμένων Γονέων, για επιστροφή των μαθητών του Γυμνασίου στα θρανία, πριν τις 2 Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά την επιδημιολογική εικόνα, παρά τον αυξημένο αριθμό στα κρούσματα, ο δείκτης θετικότητας σημειώνει πτώση, απομακρύνοντας ή και αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Το θέμα της Λεμεσού, και τις φήμες που κυκλοφορούν για τοπικό lockdown, τουλάχιστον, για τις επόμενες 15 μέρες, που θα συνεχίσουμε με τα μέτρα που βρίσκονται τώρα σε ισχύ, δεν τίθεται θέμα τοπικού lockdown (εκτός και αν η κατάσταση ξεφύγει περισσότερο), ωστόσο όταν οι επιστήμονες μαζί με τον Υπουργό Υγείας περάσουν στην αναθεώρηση των μέτρων εκεί θα κριθεί αν η Λεμεσός θα προχωρήσει σε «κλείσιμο».

Θυμίζουμε πως ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας πως, τα όσα ακούγονται τοπικών μέτρων στην Λεμεσό, είναι φήμες και πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο τραπέζι. Παράλληλα ανέφερε πως δεν αναμένεται να δούμε άρση των υφιστάμενων μέτρων πριν το τέλος Μαρτίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top