Νεκρός 21χρονος Ελληνοκύπριος στη Λευκωσία – Έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Νεκρός 21χρονος Ελληνοκύπριος στη Λευκωσία – Έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Νεκρός έπεσε 21χρονος εν ώρα εργασίας χθες Πέμπτη 25 Μαρτίου το μεσημέρι στις 13:30, στην Περιστερώνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 21χρονος άνδρας βρισκόταν στην εργασία του στην Περιστερώνα, όπου εκτελούσε εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή. Ξαφνικά ο 21χρονος έχασε τις αισθήσεις την ώρα που εργαζόταν με συνάδελφο του να καλεί αμέσως το ασθενοφόρο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η νεκροτομή αναμένεται να ορισθεί μετά τα αποτελέσματα εξέτασης κορωνοϊου διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή για να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές διερευνούν αιφνίδιο θάνατο.

Πάντως στο παρόν στάδιο έχει αποκλειστεί εργατικού ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE