ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ατελείωτες ώρες νεκροτομής στη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Λευκωσία – Συνεχίζει για τέταρτη ημέρα

Ατελείωτες ώρες νεκροτομής στη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Λευκωσία – Συνεχίζει για τέταρτη ημέρα

Πολυήμερη η νεκροτομή και οι προσπάθειες που γίνονται από τους ιατροδικαστές για εξακρίβωση της ταυτότητας της γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Λευκωσία πέντε μήνες προηγουμένως και η σορός της εντοπίστηκε σε χωράφι στην Αθηένου την Τρίτη 23 Μαρτίου.

Η διαδικασία διακόπηκε χθες Δευτέρα 29 Μαρτίου για τρίτη φορά και επαναρχίζει σήμερα μία εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της. Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου συνεχίζουν για τέταρτη ημέρα στην παρουσία και ανθρωπολόγου με την κατάσταση μουμοιοποίησης της σορού να δυσκολεύει το έργο τους.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τις έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας, δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής και μετά από καταθέσεις που λήφθηκαν από φιλικό της πρόσωπο αλλά και από τον εργοδότη της έχει εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες χωρίς ωστόσο να είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση τρία πρόσωπα, ένας 32χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος φαίνεται να ήταν και ο σύντροφος της με τον οποίο συζούσε, όπως και δύο Σύριοι ηλικιών 36 και 31 ετών.

Οι τρείς τους είναι αντιμέτωποι με αδικήματα φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας και συνέργεια ενώ οι ισχυρισμοί τους στους ανακριτές δεν είναι πιστικοί, ενώ φαίνεται να τοποθετούν τους εαυτούς τους στην σκηνή του εγκλήματος.

Οι έρευνες της υπόθεσης συνεχίζονται με καταθέσεις, ανακρίσεις και ανάλυση οπτικογραφημένων υλικών. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top