Κομισιόν: Στα μέσα Απριλίου η υιοθέτηση και δημοσίευση της απόφασης για χαλλούμι ως ΠΟΠ

Κομισιόν: Στα μέσα Απριλίου η υιοθέτηση και δημοσίευση της απόφασης για χαλλούμι ως ΠΟΠ

Η υιοθέτηση και δημοσίευση της απόφασης για κατοχύρωση του Χαλλουμιού-Hellim ως προϊόντος προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) αναμένεται στα μέσα Απριλίου, δήλωσε η Miriam Garcia Ferre, εκπρόσωπος της Kομισιόν στο ΚΥΠΕ.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει τη διαδικασία και τα βήματα, η αρμόδια εκπρόσωπο της Κομισιόν δήλωσε ότι "η πρόταση εγγραφής του Χαλλουμιού-Hellim ως ΠΟΠ συζητήθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας την Παρασκευή 26 Μαρτίου και ακολούθησε ψηφοφορία από τα κράτη μέλη. Μετά τις θετικές ψήφους των κρατών μελών, μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία έγκρισης του νομικού κειμένου. Η υιοθέτηση και η δημοσίευση αναμένεται στα μέσα Απριλίου".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE