«Μάχη» για ένα εισιτήριο του τελικού…

«Μάχη» για ένα εισιτήριο του τελικού…

Το μόνο σίγουρο, είναι πως πολύ λίγοι οπαδοί της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον τελικό της 20ης Μαϊου.

Αυτό γιατί η ΑΕΛ θα έχει στη διάθεση της 5.700 εισιτήρια και ο ΑΠΟΕΛ 5.500, αριθμοί πολύ μικροί για να ικανοποιήσουν τους φίλους τους.

Θα γίνει «μάχη» για ένα εισιτήριο, προκειμένου να βρεθούν στις κερκίδες του ΓΣΖ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής οι πρόεδροι των εργοδοτικών οργανώσεων, Γιώργος Παντελίδης και Σταύρος Σταύρου, για κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με στόχο να «κλειδώσει» το ζήτημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE