Εδώ στο γήπεδο αυτό το φάιναλ φορ 2016

Εδώ στο γήπεδο αυτό το φάιναλ φορ 2016

Το Final 4 της Euroleague επιστρέφει στο Βερολίνο έπειτα από επτά χρόνια και, συγκεκριμένα, το 2009 όταν ο Παναθηναϊκός είχε βγει νικητής.

Η Euroleague κάλεσε όλα τα μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην «O2 World» τη Δευτέρα 11 Μαϊου στις 12:00.

O Zόρντι Μπερτομέου κι ο Μίκαελ Χάπκα, εκτελεστικός διευθυντής του γηπέδου, θα αποτελέσουν τους βασικούς ομιλητές και θα ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του Final 4 επί γερμανικού εδάφους.

Έτσι, το καταληκτικό στάδιο της Euroleague θα διεξαχθεί και πάλι στο Βερολίνο για πρώτη φορά μετά το 2009, ενώ άλλες δυο φορές έχει λάβει χώρα στο Μόναχο (1989, 1999).

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE