ΚΥΠΡΟΣ

Το πιο δύσκολο φετινό του ραντεβού…

Το πιο δύσκολο φετινό του ραντεβού…

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το οποίο έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00.

Η πρωτοπόρος ομάδας του πρωταθλήματος ταξιδεύει στη Λεμεσό με το +5 στις αποσκευές της και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει τον τίτλο. Για πολλούς είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι και το τέλος του κόσμου, αλλά η αλήθεια, είναι πως στο φετινό πρωτάθλημα, την διαφορά μπορεί να την κάνει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι ο αγώνας της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ και πιο κάτω θα δούμε μαζί τους λόγους.

Το συγκρότημα του Τόρστεν Φινκ καλείται να δείξει χαρακτήρα, σε ένα γήπεδο όπου ο αντίπαλος παίζει το «τελευταίο» του χαρτί για τον τίτλο και που θα τα δώσει όλα. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι, αφού η διαφορά των πέντε βαθμών μπορεί να παραμείνει, μπορεί να αυξηθεί σε οκτώ, αλλά μπορεί και να μειωθεί στους δύο, με δύο ματς να απομένουν.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του κόσμου του. Είναι δεδομένο πως η Δυτική κερκίδα, που θα βρίσκονται οι φίλοι του Απόλλωνα, θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα. Οι παίκτες του Φινκ έχουν την δυνατότητα να φύγουν με το «διπλό» από την Λεμεσό αλλά θα πρέπει να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι.

Πάθος, συγκέντρωση, σοβαρότητα και σκέψη 100% στο παιχνίδι. Είναι στοιχεία που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το +5, αλλά το συγκεκριμένο ντέρμπι και πως θα φθάσουν στη νίκη.

Δεν πρέπει να παρασύρει η κατάσταση του αντιπάλου. Η ψυχολογία στον ΑΠΟΕΛ είναι η ιδανική, αλλά ένα πληγωμένο «θηρίο» είναι διπλά επικίνδυνο.

Με λίγα λόγια, ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να αγκαλιάσει τον τίτλο. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η ομάδα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να πάρει το ζητούμενο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top