ΕΛΛΑΔΑ

«Μόνιμη κάτοικος» στα Σπάτα

«Μόνιμη κάτοικος» στα Σπάτα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Νοτιά για την παραμονή της Ένωσης στο προπονητικό κέντρο και προχωρούν -νέες- βελτιωτικές εργασίες στις εγκαταστάσεις.

Νέες εργασίες για την -περαιτέρω- βελτίωση των εγκαταστάσεων του προπονητικού κέντρου των Σπάτων αναμένεται να πραγματοποιηθούν με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, καθώς η παραμονή της ΑΕΚ σε αυτό την επόμενη σεζόν έχει ήδη «κλειδώσει». 

Με την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΑΕΚ, το θέμα της χρήσης του προπονητηρίου ήταν μια από τις σοβαρές εκκρεμότητες. Το καλοκαίρι του 2013, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά επί ελληνικού εδάφους και είχαν συμφωνήσει για την παραμονή της ΑΕΚ στα Σπάτα, σε πρώτη φάση για τα δύο -μεταβατικά- χρόνια της επιστροφής της ομάδας στη Super League. 

Μάλιστα, ο Χιώτης εφοπλιστής είχε αποφασίσει να παραχωρήσει το προπονητικό κέντρο χωρίς αντίτιμο και από την πλευρά της η ΑΕΚ είχε αναλάβει να προχωρήσει σε σημαντικές βελτιωτικές εργασίες (την κατασκευή τρίτου γηπέδου και εξέδρας, καθώς και χώρων αποδυτηρίων για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομής της Ένωσης). 

Η διετία πέρασε, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Super League σε λίγες μέρες και αυτή η επιστροφή της θα συνδυαστεί με την παραμονή της ομάδας στα Σπάτα. Στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κάνει συναντήσεις με τον Νίκο Νοτιά και μεταξύ άλλων είχαν συζητήσει και το ζήτημα του προπονητηρίου. 

Το κλίμα ήταν για ακόμη μια φορά πολύ θετικό και συμφωνήθηκε η επέκταση της παραμονής της ομάδας στο αθλητικό κέντρο. Για ακόμη μια φορά, μάλιστα, ο Νοτιάς αποφάσισε να μην υπάρξει αντίτιμο για την χρήση του προπονητηρίου, ενώ η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε νέες εργασίες, που αυτή τη φορά θα αφορούν την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στην πρώτη ομάδα. 

Ενδεικτικό των άριστων σχέσεων που έχουν οι Μελισσανίδης και Νοτιάς, είναι το γεγονός ότι μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα στους συνεργάτες του ο Χιώτης εφοπλιστής τονίζει πως «η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι άριστη. Ό,τι χρειάζεται η ομάδα από εμένα για το θέμα του προπονητηρίου, θα είμαι δίπλα της»...

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top