ΚΥΠΡΟΣ

Το πιο δύσκολο φετινό του ραντεβού…

Το πιο δύσκολο φετινό του ραντεβού…

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το οποίο έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00.

Η πρωτοπόρος ομάδας του πρωταθλήματος ταξιδεύει στη Λεμεσό με το +5 στις αποσκευές της και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει τον τίτλο. Για πολλούς είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι και το τέλος του κόσμου, αλλά η αλήθεια, είναι πως στο φετινό πρωτάθλημα, την διαφορά μπορεί να την κάνει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι ο αγώνας της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ και πιο κάτω θα δούμε μαζί τους λόγους.

Το συγκρότημα του Τόρστεν Φινκ καλείται να δείξει χαρακτήρα, σε ένα γήπεδο όπου ο αντίπαλος παίζει το «τελευταίο» του χαρτί για τον τίτλο και που θα τα δώσει όλα. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι, αφού η διαφορά των πέντε βαθμών μπορεί να παραμείνει, μπορεί να αυξηθεί σε οκτώ, αλλά μπορεί και να μειωθεί στους δύο, με δύο ματς να απομένουν.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του κόσμου του. Είναι δεδομένο πως η Δυτική κερκίδα, που θα βρίσκονται οι φίλοι του Απόλλωνα, θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα. Οι παίκτες του Φινκ έχουν την δυνατότητα να φύγουν με το «διπλό» από την Λεμεσό αλλά θα πρέπει να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι.

Πάθος, συγκέντρωση, σοβαρότητα και σκέψη 100% στο παιχνίδι. Είναι στοιχεία που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το +5, αλλά το συγκεκριμένο ντέρμπι και πως θα φθάσουν στη νίκη.

Δεν πρέπει να παρασύρει η κατάσταση του αντιπάλου. Η ψυχολογία στον ΑΠΟΕΛ είναι η ιδανική, αλλά ένα πληγωμένο «θηρίο» είναι διπλά επικίνδυνο.

Με λίγα λόγια, ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να αγκαλιάσει τον τίτλο. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η ομάδα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να πάρει το ζητούμενο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top