Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής ΔΗΚΟ, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης

Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής ΔΗΚΟ,  Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ανακοινώσει ότι νοσεί από κορωνοϊό ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  βρέθηκα  θετικός στον ιό COVID-19.

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς το προσωπικό των Κρατικών μας Νοσηλευτηρίων για το σημαντικότατο έργο που προσφέρουν στον κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας, αλλά και στον καθένα από εσάς για τα μηνύματα συμπαράστασης σ' αυτή τη δύσκολη μου δοκιμασία. 

Ο Θεός να τους έχει καλά για να μας προσέχουν!

Τηρούμε με σχολαστικότητα τα πρωτόκολλα υγείας!

Θα τα καταφέρουμε!», ανέφερε ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE