ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοίγει η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 55-56 - Διαθέσιμα 20 χιλιάδες ραντεβού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοίγει η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 55-56 - Διαθέσιμα 20 χιλιάδες ραντεβού

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού κατά της COVID-19, με τελικό στόχο την θωράκιση της υγείας των πολιτών μέσα από την εμβολιαστική κάλυψη σημαντικού ποσοστού του πληθυσμού, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι την περίοδο 13-17 Απριλίου η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει για τις ακόλουθες ομάδες:

  1. Ηλικιακή ομάδα 55-56: Από την Τρίτη, 13 Απριλίου, στις 8 το πρωί μέχρι και την Τετάρτη, 14 Απριλίου, στις 8 το βράδυ. Θα διατεθούν 20,000 ραντεβού.
  2. Ηλικιακή Ομάδα 53-54: Από την Παρασκευή, 16 Απριλίου, στις 8 το πρωί μέχρι και το Σάββατο, 17 Απριλίου, στις 8 το βράδυ. Θα υπάρξει ανακοίνωση για τον αριθμό των ραντεβού που θα διατεθούν.

Επιπλέον, λόγω του τεχνικού ζητήματος που προέκυψε στην Πύλη Εμβολιασμού τις ημέρες που είχαν προτεραιότητα τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω, θα δοθεί εκ νέου η δυνατότητα στα άτομα ηλικίας 61-63 ετών, να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους. Η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα άτομα ηλικίας 61-63 την Πέμπτη, 15 Απριλίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εμβολιασμοί γίνονται σε Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες, με τα διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια της AstraZeneca, της Moderna και της Pfizer, ενώ αναμένεται σύντομα να προστεθεί και το εμβόλιο της Johnson&Johnson.

Προτρέπονται οι πολίτες να προχωρούν στη διευθέτηση του ραντεβού τους για εμβολιασμό με τα διαθέσιμα, επιστημονικά εγκεκριμένα και αδειοδοτημένα εμβόλια. Πιθανή καθυστέρηση στην εμβολιαστική κάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή νόσηση και ανάγκη για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE