ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ότι κάνετε μέχρι του Σάββατο – Από Κυριακή χαλά ο καιρός – Πότε θα ρίξει χαλάζι;

Ότι κάνετε μέχρι του Σάββατο – Από Κυριακή χαλά ο καιρός – Πότε θα ρίξει χαλάζι;

Ανάσα δροσιάς αναμένεται να μας δώσει ο καιρός της αμέσως επόμενες μέρες, αφού σύμφωνα με το δελτίο καιρού της μετεωρολογικής υπηρεσίας, ο καιρός από την Κυριακή και μετά αναμένεται να κατσουφιάσει!

Ας δούμε για αρχή το υπόλοιπο της μέρας. Απόψε λοιπόν, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικές ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη ή χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 12 στα  ηλότερα ορεινά.

Αύριο θα εµφανίζονται αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενώ αργότερα ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Ωστόσο τοπικά αυξηµένες νεφώσεις µετά το µεσηµέρι δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα τοπικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 20 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σηµειωθεί χαλαζόπτωση.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top