Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Από τους 74 ασθενείς, οι 6 βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 17 άτομα είναι κλινήρη.
 
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 36 ασθενείς με κορωνοϊό, δύο εκ των οποίων στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 16 Απριλίου λειτούργησε για πρώτη φορά και το Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας με δυναμικότητα 30 κλινών, αφού ο  Χειρουργικός Θάλαμος χωρητικότητας 28 κλινών ήταν πλήρης.  

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 72 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE