ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Δημάρχου Λακατάμιας με την Πρέσβειρα της Ινδίας στην Κύπρο

Συνάντηση Δημάρχου Λακατάμιας με την Πρέσβειρα της Ινδίας στην Κύπρο

Την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ του Δήμου Λακατάμιας και της Ύπατης Αρμοστείας της Ινδίας στην Κύπρο, συζήτησαν η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα και η Πρέσβειρα της Ινδίας στην Κύπρο, Madhumita Hazarika Bhagat.

 
Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λακατάμιας αναφέρει ότι η κ. Bhagat επισκέφθηκε τον Δήμο Λακατάμιας, στις 19  Απριλίου του 2021, και ενημερώθηκε από την Δήμαρχο για τις διάφορες δραστηριότητες του Δήμου, κυρίως στους τομείς της ανάπτυξης και του πολιτισμού.
Η κ. Bhagat αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες της Πρεσβείας για προβολή του ινδικού πολιτισμού και κουλτούρας και στήριξη των Ινδών υπηκόων, που διαμένουν στην Κύπρο.
 
Τόσο η Δρ. Χατζήπαπα, όσο και η κ. Bhagat συμφώνησαν όπως εργαστούν από κοινού για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λακατάμιας και της Πρεσβείας της Ινδίας στην Κύπρο, κυρίως μέσω διάφορων πολιτιστικών δράσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top