Στη δημοσιότητα με περιορισμένης έκτασης εξαιρέσεις η ενδιάμεση έκθεση της Ερευνητικής για Πολιτογραφήσεις

Στη δημοσιότητα με περιορισμένης έκτασης εξαιρέσεις η ενδιάμεση έκθεση της Ερευνητικής για Πολιτογραφήσεις

Η Ερευνητική Επιτροπή των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών ανακοίνωσε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας θα δημοσιοποιήσει την Ενδιάμεση Έκθεση της Επιτροπής αφού προβεί σε ανωνυμοποίηση και περιορισμένης έκτασης εξαιρέσεις για λόγους δημοσίου συμφέροντος.


Συγκεκριμένα η Ερευνητική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι είχε σήμερα Παρασκευή διαβούλευση με τον Γενικό Εισαγγελέα αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της Ενδιάμεσης Έκθεσής της.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι συμφωνήθηκε ότι θα γίνει ανωνυμοποίηση στη βάση της κειμένης νομοθεσίας και ότι συμφωνήθηκαν επίσης οι αρχές με βάση τις οποίες ο Γενικός Εισαγγελέας θα προβεί σε περιορισμένης έκτασης εξαιρέσεις όσον αφορά τη δημοσιοποίηση της Ενδιάμεσης Έκθεσης, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Η Ερευνητική Επιτροπή των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020, 01.12.2020 και 04.03.2021.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE