Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Χειροπέδες σε 58χρονο με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν σήμερα στην σύλληψη 58χρονου Κύπριου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαίο ένταλμα σύλληψης για υπόθεση συγκρότησης και ένταξης  σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) που διαπράχθηκαν μεταξύ 2017-2018 στην Ελλάδα.

Ο εκζητουμενος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως καταθέσει 10000 ευρώ σε μετρητά, 10000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή Στοπ Λιστ και να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό και όρισε την υπόθεση στις 5/6 για να απαντήσει ο εκζητουμενος κατά ποσό συγκατατίθεται στην έκδοση του στις Ελληνικές αρχές .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE