Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε 15χρονες στην Ελλάδα –Στο νοσοκομείο δύο κορίτσια

Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε 15χρονες στην Ελλάδα –Στο νοσοκομείο δύο κορίτσια

Με ερεθισμούς σε όλο τους το σώμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο παίδων δυο 15χρονα κορίτσια μετά από επίθεση με πετρέλαιο που δέχτηκαν από το μπαλκόνι μιας 37χρονης.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στο Βύρωνα λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όταν μια παρέα από νεαρά κορίτσια βρισκόταν κάτω από το σπίτι της γυναίκας, η οποία -όπως όλα δείχνουν- ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και βγήκε στο μπαλκόνι της και τους πέταξε ένα δοχείο με πετρέλαιο.

Τα κορίτσια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένα με ερεθισμό στο κεφάλι και στο πρόσωπο στο νοσοκομείο.


Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE