ΛΕΜΕΣΟΣ: Βανδάλισαν τον τάφο και το μνημείο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή- Στο σημείο η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βανδάλισαν τον τάφο και το μνημείο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή- Στο σημείο η Αστυνομία

Με μπογιές περιέλουσαν ξανά, άγνωστοι, τον ανδριάντα και τον τάφο του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στον περιφραγμένο χώρο του κρησφύγετου του, στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε γύρω στις 16:00 από την υπεύθυνη του χώρου, η οποία είχε ενημερωθεί νωρίτερα από γείτονα που αντιλήφθηκε τις μπογιές στον ανδριάντα του αρχηγού της ΕΟΚΑ.
 
Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, όπου έγιναν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες, που φαίνεται να  έδρασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, περιέλουσαν με γκρίζα μπογιά τον τάφο και με άσπρη μπογιά τον ανδριάντα.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
 
Το μνημείο του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή υπήρξε και στο παρελθόν στόχος βανδαλισμού με μπογιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.